Lectoratul de franceză al Universității Politehnice din București dispune de o sală de curs și de un birou: Mediateca de franceză; acest spațiu se află în clădirea Facultății de transporturi la etajul 1, sala JA 101 (sala în care au avut loc înscrierile din luna iulie).

Toți studenții sunt invitați să profite de acest spațiu pentru a participa la activitățile organizate de Lectorat (cursuri, întâlniri, evenimente…), pentru a studia în afara orelor de curs, pentru a organiza întâlniri (ale studenților, ale asociațiilor…), pentru a împrumuta cărți si alte materiale etc.

Mediateca dispune de o colecție de reviste științifice, iar din toamnă vor fi reînnoite abonamentele la 4 reviste de specialitate.

Lectorul de franceză asigură studenților acces direct la informații legate de diverse apeluri lansate de AUF (burse, stagii, evenimente…).

Mediateca este dotată și cu un spațiu cu suporturi de comunicare ale AUF și ale altor parteneri, aici veți găsi de asemenea informații despre studii în Franța (Campus France) și despre diferite Școlile de ingineri.

Utilizatorii pot împrumuta sau restitui lucrări în timpul orelor de funcționare ale mediatecii. Doi administratori (studenți) au rolul de a ține un registru cu lucrările împrumutate, iar orarul va fi afișat la începutul fiecărui semestu pentru a informa publicul despre orele între spațiul este deschis.

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul AUF

si site-ul lectoratului francez


Facebook Lecteur Upb